Facebook dalam bahasa Jawa

"Bro Au nduwe terobosan terbaru!"
"Terobosan Opo meneh? Kakean nerobos koyo Babi!"
"Wah Iki Luwih Sekedar Terobosan bro"
"Terobosan opo sih? Endang aku arep Pesbukan Ki"
"Nah Mumpung lagi pesbukan deloen seng iki!"
jowo1.png
jowo2.png
jowo3.png

"Hahahaha, Piye kuwi Carane? Warah ono aku"

"gampang ae, Rungonek iki"

- Seng pertama buka Opera MiniTM disek, lek urung nduwe yo Rene disek
- Bar ngono kopi kode neng ngisor iki:

- Lek wes dicopy langsung rene utowo neng pengaturan Bahasa.
-Seleh kode maeng neng bar url lek ra ngerti alamat web e neng nduwur terus pencet "pergi ke"

wes selamet Facebookmu saiki boso jowo, Lek enek seng ngomong ora iso berarti salah dalane, lah piye, bukti yo wes enek

Ojo lali add facebook ku neng kene